Alina Sorescu, curtată de un bărbat foarte cunoscut în România! Cum a reacționat artista: „Aoleu!”


Alina Sorescu și Alexandru Cucu au divorțat după 12 ani de căsnicie, iar de atunci cântăreața nu a fost văzută în compania altcuiva. Chiar și așa, vedeta a fost curtată de un bărbat foarte cunoscut în showbiz-ul românesc, subiect despre care a vorbit ea chiar de curând.


Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciiucu divorțează după 12 ani de mariaj a șocat pe toată lumea, iar scandalurile ce au urmat au ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. Cei doi au ajuns chiar și în instanță din cauza neînțelegerilor în privința custodiei celor două fete pe care le au, Carolina și Raisa, dar lucrurile s-au așezat pentru amândoi într-un final.

De la divorțul de cunoscutul designer, Alina Sorescu nu a mai fost văzută în compania unui alt bărbat, dar acest lucru nu exclude faptul că nu a fost deloc abordată. Invitată în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, celebra artistă a recunoscut că un bărbat cunoscut în showbiz-ul românesc i-a făcut avansuri, doar că ea nu a răspuns. Este vorba despre Ștefan Farrel, impresar și organizator de evenimente și fost iubit al Biancăi Rus.

„Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell. M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât”, a spus Alina Sorescu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe artistă dacă a avut sau nu o relație sentimentală cu Cove, iar vedeta a răspuns negativ, amintind faptul că a ieșit cu el doar la film.

„Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat o singură dată la film. Atât, în rest, nimic altceva. Dar sunt și poze, am fost și fotografiați la film”, a spus Aina Sorescu.

Foto: Alina Sorescu/Instagram

  • Alina Sorescu, curtată de un bărbat foarte cunoscut în România! Cum a reacționat artista: „Aoleu!”
Modifică setările cookies