Alte femei de vârsta ei au grijă de nepoți, ea pozează în bikini. La 57 de ani, Paulina Porizkova arată ca o puștoaică


Toată lumea o laudă pe Jennifer Lopez pentru cum arată la 52 de ani, însă ea nu e singura vedetă care sfidează trecerea timpului. Modelul Paulina Porizkova face senzație în bikini la 57 de ani.


Aproape 800.000 de oameni o urmăresc pe Paulina Porizkova pe Instagram, fascinați de frumusețea și eleganța ei. Femeia, chiar dacă nu mai arată ca la 20 de ani, impresionează cu forma fizică excepțională. Are un corp de puștoaică și o atitudine de adolescentă.

Mândră de formele sale fizice, Paulina postează des poze în bikini, pentru care primește sute de complimente. Din păcate, modelul nu duce lipsă nici de trolli. Recent, vedeta care făcea senzație în anii ’80 a postat un comentariu negativ primit pe rețelele de socializare.

“Întotdeauna am crezut că a îmbătrâni și a te urâți este cel mai greu pentru oamenii frumoși (...) Mă rog să te împaci cu mortalitatea ta. Cu toții îmbătrânim și ne urâțim ... doar că tu „cazi” de la o înălțime mai mare decât noi ceilalți – i-a scris un troll. 

Ce a răspuns Paulina?

„O femeie de 57 de ani este „prea bătrână” pentru a poza în bikini - indiferent cum arată.Pentru că „bătrân” înseamnă „urât”. Primesc comentarii ca acestea de fiecare dată când postez o fotografie a corpului meu. Bărbații în vârstă sunt distinși, femeile în vârstă sunt urâte. (...) Nu există „urât” și „bătrân”. Doar miop și ignorant”, a scris vedeta pe Instagram.

 

related posts

Modifică setările cookies