Amalia Enache a ales o grădiniță de stat pentru fiica ei!


Amalia Enache este extrem de încântată de alegerile pe care le-a făcut în ceea ce privește educația fiicei sale. Vedeta PRO TV a ales o grădiniță de stat pentru Alma, fetița ei, și a scăpat complet de emoții. 


“Este prima grădiniță pe care am ales-o pentru Alma, fiica mea. Eu locuiesc în zona Cișmigiu, sunt foarte multe grădinițe și mărturisesc că le-am văzut pe toate, cu nume celebre și tot nu mă puteam hotărî. La un moment dat m-am gândit, cum sunt mămicile în parc, am auzit de această grădiniță care este una de stat, mare mi-a fost bucuria că lucrurile se desfășoară în acest fel acolo, cel mai bun reper este chiar copilul”, povestește prezentatoarea Știrilor PRO TV. 
Amalia Enache este liniștită acum ca fiica ei este pe mâini bune și merge cu drag la grădiniță.
 
“Din a doua zi  când Alma a înțeles ce se întâmplă la grădiniță, abia așteaptă să se trezească și să își aleagă ținutele, că deja avem o mare problemă.  Nu pot să o îmbrac deloc cum vreau eu. Ea și le asortează, ea își alege și  încălțămintea și absolut totul acum, la 2 ani și 9 luni. De fiecare dată, și când iese în parc, Alma hotărăște și cu ce se îmbrăca și cu ce se încalță.  Se duce bucuroasă la grădiniță și  o și iau bucuroasă, e înnebunită după orele de dansuri, în grădiniță face și opționale. Inițial alesesem să meargă la engleză și dans, dar nu a fost chip, trebuie să meargă și la karate, nu era în opțiunile mele dar fiica mea vrea să meargă cu ceilalți copii”, mai spune vedeta.
 
Cât despre faptul că a ales o grădiniță de stat, Amalia Enache este de părere că uneori părinții ar trebui să mai facă și economii.
 
“Cred că pentru orice părinte este importantă totuși o economie la vârstă asta pentru că grădinițele private costă destul și prefer să economisim și, să îi punem mai târziu.  Eu când o duc  acum pe Alma la grădiniță, mai strig după ea, dar ea nici nu se mai uită înapoi, abia așteaptă să intre în clasă, se bucură când vede educatoarele și când îi vede pe copii. Plec cu sufletul deschis de acolo. Vroiam să o las până la prânz, ca să o pot culca eu, după aceea acasă, să mai stăm împreună, pentru că seara sunt la știri”, a mai completat Amalia Enache, care urmează să își aleagă o nouă destinație de vacanță pentru această vară. 
  
  
 

  • Amalia Enache

related posts

Modifică setările cookies