Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, rupe tăcerea, după doi ani de când a ”dispărut”


Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, a vorbit în public pentru prima oară în doi ani, când se zvonea că a născut gemenii președintelui.


Gimnasta medaliată cu aur la Olimpiadă, acum în vârstă de 38 de ani, a fost desemnată ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Alina nu a mai fost văzută în public de mai bine de doi ani și jumătate, de când au apărut zvonurile că ar fi născut doi băieței gemeni într-un spital din Moscova.

Sportiva le-a transmis săptămâna aceasta gimnastelor ruse că sunt ”pregătite să câștige” pentru țara lor la Jocurile Olimpice. Declarația sa, făcută prin intermediul Federației ruse de gimnastică, a venit la câteva zile după ce fanii s-au plâns că nu o pot contacta pe ”dispăruta” Kabaeva de ziua ei de naștere.  

Kabaeva deține un trust media, National Media Group, cu publicații și posturi de televiziune, care îi aduc un venit de 8 milioane de lire sterline pe an, consemnează Mirror.co.uk. 

De curând, deși nu a apărut în nicio poză sau filmare, Alina Kabaeva a transmis un mesaj echipei feminine de gimnastică. ”Sunt foarte bucuroasă că ne-am reîntors la viața pe care o aveam, cu antrenamente, competiții, turnee și Jocuri Olimpice.

Știu că fiecare dintre voi a muncit și s-a antrenat din greu, iar acum sunteți pregătite să câștigați pentru țara voastră, pentru cei care vă susțin.

Mă voi ruga pentru voi și voi urmări toate competițiile”, a fost mesajul Alinei, transmis prin intermediul Federației de gimnastică a Rusiei. 

Foto: Getty

  • Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, rupe tăcerea, după doi ani de când a ”dispărut”

related posts

Modifică setările cookies