Amber Heard, amenințări cu moartea de la Johnny Depp: "În mod explicit m-a ameninţat cu moartea"


Amber Heard a spus luni în fața instanței de judecată din Londra că soțul ei, Johnny Depp, a amenințat-o cu moartea.


Johnny Depp a dat în judecată News Group Newspapers, din cauza unui articol din anul 2018 în care actorul este catalogat drept un bărbat care își bate nevasta, dar se face referire și la cum actorul a reușit să primească un rol în seria "Fantastic Beasts and Where To Find Them".

Johnny Depp a declarat săptămâna trecută în fața instanței că toate acuzaţiile ce i-au fost aduse de Amber Heard, care a susţinut că era deseori abuzată fizic şi verbal de actor, sunt neadevărate. Starul a respins, de asemenea, că ar fi fost vreodată violent cu Amber sau cu orice altă femeie.

Pe de altă parte, Amber Heard a declarat că a fost grav abuzată de Johnny Depp: "Unele incidente au fost atât de grave încât m-am temut că ar putea să mă omoare, fie intenţionat, fie pur şi simplu pierzându-şi controlul şi împingând lucrurile prea departe. În mod explicit m-a ameninţat că mă omoară de mai multe ori, în special în ultima parte a relaţiei noastre."

"Abuzurile fizice la care am fost supusă au inclus lovituri cu pumnul, palma, lovituri cu piciorul, lovituri cu capul în gură şi sugrumări, dar şi trasul de păr, îmbrâncitul în pereţi şi mobilă sau trântirea la pământ. Arunca cu lucruri după mine, în special cu sticle", a declarat actriţa.

Amber Heard a mai mărturisit în instanţă că după ce lui Johnny Depp îi treceau episoadele de furie, obişnuia să pună comportamentul său violent pe seama unui alter-ego pe care-l numeşte "Monstrul".

După ce actrița a fost abordată de avocații lui Johnny Depp și s-a spus că aceasta ar fi nemulțumită din cauza unui contract prenupțial, Amber Heard a răspuns că nu a fost niciodată interesată de banii lui Johnny Depp şi că nu partea materială a contat pentru ea. Ea a precizat că actorul i-ar fi spus că va rupe orice contract prenupţial şi că "singura cale prin care se vor despărţi este moartea".

Johnny Depp susține în continuarea că toate aceste acuzații sunt inventate, iar celelate partenere de viață, Vanessa Paradis, precum şi actriţa Winona Ryder, au declarat că actorul nu a fost niciodată violent şi că nu cred în acuzaţiile ce-i sunt aduse de Amber Heard.

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies