Amber Luke și-a acoperit 98% din corp cu tatuaje și nu se oprește aici! Internauții au rugat-o să-și “cruțe fața”


Amber Luke, model și influencer australian, și-a tatuat peste 98% din suprafața corpului și nu are de gând să se oprească aici. 


Tânăra a avut nevoie de patru ani ca să se umple de tatuaje, iar transformarea ei e de-a dreptul șocantă. 

Dintr-o adolescentă obișnuită, Amber a devenit una dintre cele mai tatuate femei din lume. Și-a crestat limba, și-a tatuat globul ocular, s-a umplat de piercing-uri și și-a pus silicoane. Hainele din piele și cu ținte compleatează look-ul excentric. Ea a fost supranumită “Fata dragon” de presa de peste Ocean.

Pe contul de Instagram, Amber adoră însă să renunțe la haine și să se pozeze în costume de baie sau lenjerie sexy. 

Australianca are numeroase tatuaje și pe față. Recent, Amber și-a mai făcut un desen și i-a provocat pe fani să ghicească locul, scrie The Sun.

“E atât de greu de ghicit la câte tatuaje ai!”, i-a spus unul dintre urmăritori. Zeci de internauți și-au dat cu părerea, iar unii dintre ei au și ghicit. 

“Tatuajul dintre ochi! Arată atât de bine, Amber!”, “Da, luna dintre ochi! Îmi place!”, i-au spus doi dintre urmăritori. 

Dacă unii au lăudat-o și i-au făcut complimente, alții au rugat-o să-și “cruțe fața”.

“Ești atât de frumoasă! Nu-ți distruge fața”, i-a scris un internaut. Ea a răspuns: „Mulțumesc, dar voi face ce vreau. Este fața mea".

Amber are peste 17.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Australianca ar fi cheltuit peste 37.000 de dolari pentru look-ul excentric, potrivit Daily Star. 

Vezi cum arăta Amber înainte să se tatueze în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Instagram

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies