Amna a ajuns la spital după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Cum se simte artista


Amna trece prin clipe grele după ce a fost confirmată cu Covid-19. Îndrăgita artistă este internată și le-a transmis fanilor un mesaj prin intermediul contului de Instagram.


Solista s-a filmat de pe patul de spital și și-a îndemnat fanii să se protejeze și să nu iasă din casă fără mască. 

„Dragii mei, pentru ca toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest Covid. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar totuși am reușit să mă îmbolnăvesc”, le-a transmis Amna celor peste 300.000 de urmăritori. 

Amna are un băiețel de șapte ani

Amna (Andreea Mușat) a divorțat în iulie 2019 Cristi Mușat. Cei doi erau căsătoriți de 9 ani și au un băiețel, pe nume David, în vârstă de 7 ani. Artista nu dezvăluit motivul divorțului și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

Cântăreața este mândră că fiul ei în calcă pe urme. În decembrie, Amna a lansat o piesă alături de David. , „Fix așa cum ești” este o melodie emoționantă în care artista își deschide sufletul în fața publicului și cântă despre ce înseamnă rolul de părinte și despre dragostea puternică ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

Fotografii: Instagram Amna

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zavoranu”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies