Amor cu cupa în mână! Modelul Tamara Gorro, săruturi pasionale cu soţul fotbalist 

Model şi prezentatoare de succes în Spania, Tamara Gorro (32 de ani) e căsătorită din 2012 cu fotbalistul argentinian Ezequiel Garay. La finalul săptămânii trecute, cei doi au făcut senzaţie cu gesturi de tandreţe în văzul întregii lumi, pe un stadion de fotbal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro) on

E sărbătoare mare la Valencia în aceste zile, echipa de fotbal din oraşul spaniol reuşind cea mai mare performanţă din ultimul deceniu, câştigarea Cupei Regelui după o finală cu Barcelona lui Leo Messi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro) on

Printre eroii Valenciei s-a numărat şi fundaşul Garay, care s-a bucurat alături de frumoasa sa soţie. După ultimul fluier al arbitrului, Tamara a pătruns pe teren şi a sărit în braţele lui Ezequiel, oferind o imagine provocatoare, admirată din plin pe reţelele de socializare. „Fără cuvinte...Cine luptă cu forţă şi cu perseverenţă primeşte ceea ce doreşte”, a menţionat modelul iberic care a adunat peste un milion de urmăritori pe Instagram.

Tamara şi Ezequiel şi-au continuat „dezmăţul” la festivitatea de premiere. Astfel, cei doi au confiscat trofeul pentru o altă poză de colecţie, în care se sărută pasional, în spatele preţioasei cupe.

 

related posts

Modifică setările cookies