Amy Winehouse, povestea neaspusă. Mama artistei decedate promite dezvăluiri despre „adevărata Amy”


La aproape 10 ani de la moartea lui Amy Winehouse, mama artistei este gata să dezvăluie lumii detalii neștuite din viața cântăreței. 


Janis Winehouse va spune povestea completă a fiicei sale într-un documentar BBC, au anunțat reprezentanții postului britanic. Mama artistei a dezvăluit că principala motivație de a apărea în documentar a fost aceea că boala de care suferă de 8 ani amenință să o lase fără amintirile ei despre Amy.

Femeia a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2003 și, de atunci, se confruntă cu pierderi de memorie. Documentarul, care se va numi Amy Winehouse: 10 Years On, are menirea de a prezenta adevărata poveste a celei care a fost Amy Winehouse.

Nu cred că lumea a cunoscut-o pe adevărata Amy, cea pe care am crescut-o eu. Abia aștept oportunitatea de a oferi o imagine completă a rădăcinilor ei și o perspectivă mai profundă asupra adevăratei Amy”, a dezvăluit Janis Winehouse.

Amy Winehouse a murit la 23 iulie 2011, iar decesul său a fost catalogat „intoxicație cu alcool”. Artista avea doar 27 de ani și a intrat într-un club select al starurilor care au murit la această vârstă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodată lucruri urâte!”

related posts

Modifică setările cookies