Ana Baniciu, pentru prima dată în Dubai. Imaginea incendiară în costum de baie cu care și-a surprins fanii


Zilele aceastea, Ana Baniciu se află pentru prima dată în Dubai. Vedeta trăiește o adevărată aventură la unul dintre cele mai frumoase complexuri hoteliere din Emirate, Atlantis The Palm. 


Se pare că Ana Baniciu este nouă vedetă pe care a provocat-o Cătălin Cazacu, prezentatorul emisiunii ”Distracțiile lui Cazacu” de la TVR2, de a merge într-o destinație necunoscută. În timpul călătoriei, cântăreața va trebui să povestească mai multe despre viața ei și chiar să dezvăluie câteva secrete. De obicei, Cazacu le propune vedetelor experiențe neobișnuite, pentru a le scoate din zona lor de confort. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Ana Baniciu este printre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, iar aparițiile ei în costum de baie se lasă, de obicei, cu mii de aprecieri pe rețelele sociale. În Dubai, Ana s-a afișat într-un costum de baie negru, din două piese, care îi scoate în evidență silueta atletică. Fanii i-au lăsat zeci de comentarii.”Arăți superb, ești o persoană fermecătoare și senzuală.”, ”Adorabilă”, ”Ești de vis. Mă bucur că te simți minunat”, i-au scris unii admiratori. 

Sursă foto: Instagram ana_baniciu

Vezi și: Sandwich vegan fish finger

 

 

 

FULLSCREEN
Ana Baniciu, pentru prima dată în Dubai. Imaginea incendiară în costum de baie cu care și-a surprins fanii
  • /

related posts

Modifică setările cookies