Ana Maria Georgescu, total schimbată de la debutul piesei "Ochii tăi". S-a căsătorit și a devenit recent mamă de fetiță


Ana Maria Georgescu a cucerit publicul în urmă cu 20 de ani cu piesa "Ochii Tăi", melodie care i-a adus de altfel și trofeul festivalului Mamaia.


Chiar dacă nu a mai apărut așa de des în lumina reflectoarelor, Ana Maria ține legătura cu fanii ei prin intermediul paginii de Instagram, acolo unde de altfel i-a uimit pe toți când a spus că are o fetiță și că rolul de mamă îi vine atât de bine.

"Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!", a scris Anamaria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll love you forever I’ll like for always As long as I’m living My baby you’ll be. Roger Knapp

A post shared by Ana Maria Vig-Georgescu (@anamaria.georgescu) on

Anul trecut, pe data de 9 iunie,  Anamaria Georgescu s-a căsătorit religios cu Norbert Vig, iar acum formează o familie fericită și împlinită alături de minunea lor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1+1=1 Nu ne-am dorit o nunta obisnuita, ne-am dorit o poveste ruseasca, plina de romantism si melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe carti si mai putine flori, cu role de film si papusi, cu bauturi alese si bucate care sa iti bucure sufletul. Am avut alaturi de noi oameni care ne iubesc, parinti, prieteni vechi si noi, cativa ingeri pazitori. Denisa Iancu si Deac Marius, sunteti mai mult decat nasi, iar calatoria aceasta alaturi de voi a fost o alta minune. Va multumim! Am visat sa avem orchestra si lumanari, voal si frac, un preot cu har. Ne-am inchipuit cum ne canta Ana Cebotari “Ave Maria” insa ne-au luat pe neasteptate suspinele oamenilor si biserica plina. Ne-am dorit sa-l avem pe Adi Nour la primul vals, dar nu eram pregatiti pentru atat de multa emotie. Am muncit mult, am visat si mai mult, ne-am stresat pana la insomnie. Va multumim, dragi parinti, pentru ca ne-ati adus pe lume ca sa ne intalnim si sa traim magia asta. Prieteni, ne inclinam! Stim ca oamenii dragi noua au facut eforturi sa ajunga. Nu in ultimul rand, ii multumim vietii pentru ca ne-a dat sansa de a fi impreuna.

A post shared by Ana Maria Vig-Georgescu (@anamaria.georgescu) on

În 2014 frumoasa cântăreață și-a încercat norocul și la “Vocea României”, când a întors 3 scaune cu interpretarea sa a piesei Je T’Aime. Acum se pare că artista are alte priorități, dar nu a uitat nici de pasiunea pentru actorie și pe pagina ei de Instagram scrie că lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului.

Sursă foto: Instagram 

FULLSCREEN
Ana Maria Georgescu, total schimbată de la debutul piesei "Ochii tăi". S-a căsătorit și a devenit recent mamă de fetiță
  • /

related posts