Ana Morodan, în lacrimi la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai. Ce a povestit despre mama ei


Duminica trecută, Ana Morodan a participat poate la cel mai emoționant interviu din viața sa. Influencerița a răspuns la cele 40 de întrebări ale jurnalistei Denise Rifai și ne-a arătat o altă latură a ei, foarte sensibilă.

Tag-uri:

În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan, supranumită și „Contesa Digitală”, a devenit foarte populară în mediul online, fiind chiar primul blogger de stil personal din România. A schimbat profesia de avocat pe blogging și s-a transformat din influencer în femeie de afaceri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Puțini știu că Ana Morodan a trecut prin momente foarte grele, când și-a pierdut întreaga familie, în decurs de un an. În timp ce mama ei se afla în spital, diagnosticată cu cancer în fază terminală, Ana Morodan și-a îngropat tatăl, bunicul și bunica, aceștia murind în aceeași săptămână. 

„Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?", a întrebat-o Denise Rifai pe Ana Morodan.
 
„Da. Chiar da! În primul rând am simțit-o pentru ea, acea eliberare. În al doilea rând pentru mine, a fost îngrozitor să văd așa ceva. Mama a fost diagnosticată cu cancer la 7 organe. În ultima săptămână nu mai mânca decât înghețată. Și s-a dus splendid, exact fiind maică-mea, splendid. A spus, tot așa, cuvinte puține, care sunt esențiale pentru viața mea sau pentru mine și s-a dus. M-am bucurat, sincer, nu mai puteam să o văd așa. Nu era viață ce trăia, nu mai era viață!

Mi-a spus chiar înainte să se ducă de tot, cu două minute înainte... Mi-a zis: Ana, să fii bună că viața e grea! Să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui" , a spus, cu lacrimi în ochi, Ana Morodan, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".
 
Ana Morodan s-a ocupat singură de înmormântarea celor dragi, spunând că a învățat despre datini de la cineva de la firma de pompe funebre. 
 
„A fost o perioadă complicată, aveam și anxietate, nu înțelegeam nici de ce am anxietate. A fost un pic complicat atunci, da, destul de greu de dus, dar că acel greu a fost conștientizat abia acum. Anul trecut mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, relația pe care am avut-o, mi-am dat seama că a fost un doliu reprimat”, a mărturisit Ana Morodan.
 
Tot în acea perioadă, Ana a încheiat și cea mai lungă relație pe care a avut-o, de 8 ani și jumătate.
 
 
Sursă foto: Instagram/ anamorodan
 
Vezi și: Elon Musk devine influencer

 
 
 

related posts

Modifică setările cookies