Anamaria Ferentz, la un pas de moarte în SUA: “Cineva acolo sus mă iubește. M-am născut a doua oară”


În urmă cu doar câteva zile, chiar de Sfântul Nicolae, Anamaria Ferentz a trecut prin momente cumplite în SUA.


Fosta cântăreață a avut un accident de mașină din care a scăpat, din fericire, cu viață. Însă, sperietura a fost una foarte mare, iar autoturismul a fost avariat în totalitate.

„Este o zi incredibilă, în care am rămas în viață. Un accident de mașină m-a speriat foarte rău și m-a făcut să realizez că putem dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt în stare de șoc, dar sunt și recunoscătoare că nu am pățit nimic grav, doar am tras o mare sperietură. Mașina a fost distrusă complet. Cineva acolo sus mă iubește și știe că mai am multe de făcut aici și că iubesc viața foarte mult. Mulțumesc! Sunt recunoscătoare. Nu știu dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul meu sau dacă alți îngeri m-au salvat, dar știu că sunt binecuvântată. Învăț zilnic același lucru: fii fericit și mulțumit de ce ai azi, pentru că mâine ai putea rămâne fără tot sau ai putea dispărea și ai rămâne doar o amintire”, a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.

În urma acestui mesaj, vedeta a fost asaltată de fani și de prieteni și a revenit cu un nou mesaj pe rețelele de socializare: “Vă mulțumesc tuturor pentru grijă, gânduri, vorbe bune, telefoane și mesaje. Sunt bine și recunoscătoare. Simt că m-am născut a doua oară și știu că trebuie să fim conștienți în fiecare moment că viața e un dar”.

Vezi și: Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

related posts

Modifică setările cookies