Anamaria Ferentz, vacanță alături de familie: ”A fost cea mai frumoasă din viața mea”


Nici bine nu a venit în țară căci a și plecat în Grecia. Și-a dorit foarte tare să plece în concediu cu mama și fratele său, mai ales că pe acesta nu l-a mai văzut de ceva timp, pentru că are fobie de avion și nu a zburat până acum s-o viziteze pe Ana la Los Angeles.


“Am venit în țară special pentru familia mea, să petrecem o vacanță împreună. Am preferat să îmi fac concediul cu familia, este prima noastră vacanță în formulă de 3, cu mama și fratele meu și a fost cea mai frumoasă vacanță din viața mea! 

Citește și: Anamaria Ferentz, fosta soție a lui Marcel Toader, face declarații. Ce mesaj a transmis după decesul rugbistului 

Am râs, am avut, cum zice americanul "quality time" în familie și a fost chiar minunat, așa de bine ne-am distrat și ne-am simțit. Am râs toată vacanța, în fiecare zi. Am fost în Grecia, în Atena, Salonic și  Santorini. Cel mai mult am stat în Santorini. A fost superb. Ne-am și relaxat, am văzut și locuri istorice, foarte frumoase, a fost minunat! Vreau să repet acest episod, dar să vedem locuri noi și abia aștept următoarea vacanță cu familia! Am stat 4 zile și în București și mi-a plăcut mult. Este total transformat! Fântânile, multă verdeață, copaci, flori, mult mai curat și mult mai frumos!", a mărturisit Anamaria Ferentz pentru Perfecte.ro. 

Artista s-a reîntors de câteva zile în America, la Los Angeles, acolo unde s-a stabilit de ani buni. 

  

related posts

Modifică setările cookies