Anamaria Prodan a petrecut cu fast de ziua soțului. Ce ținute extravagantă a purtat impresara


Anamaria Prodan și-a sărbătorit soțul în Dubai, printr-o petrecere cu fast, la care au participat și Adrian Mutu și soția sa, Sandra. Laurențiu Reghencampf a împlinit 44 de ani și a fost felicitat de familie și prietenii apropiați.


Impresara a atras toate privirile de ziua soțului ei. Anamaria Prodan a vrut să fie neapărat în centrul atenției și a ales o ținută extravagantă. Astfel, prezentatoarea emisiunii Gospodar fară pereche a purtat o pereche de pantalonii aurii, pe care i-a combinat cu niște sandale spactaculoase, cu pietre colorate aplicate. Vedeta s-a accesorizat cu o mulțime de brățări, tot aurii.

Soția lui Adrian Mutu, Sandra, a fost discretă, într-o rochie neagră, mulată, combinată cu o pereche de botine sexy.

Anamaria Prodan își expune viața fabuloasă pe rețelele de socializare. Vedeta primește o mulțime de complimente pentru pozele sexy pe care le postează, iar mulți fani sunt curioși să afle ce face vedeta că să arate atât de bine. 

 

“Să știi că nu mă duc zilnic la sala, dar când mă duc, stau. Antrenorul meu are grijă să nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mănânc cât vreau, cum vreau, când pun cate un kilogram mă abțin. Am o viață super relaxată și normală”, spune Anamaria Pordan. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
Anamaria Prodan a petrecut cu fast de ziua soțului. Ce ținute extravagantă a purtat impresara
  • /

related posts