Anamaria Prodan a sărbătorit ziua fiicei sale mai mari. Toată lumea o știe pe cea mică, însă Rebecca e mult mai discretă


Anamaria Prodan și-a scos familia în oraș pentru a o sărbători pe fiica ei cea mare, Rebecca. Dacă fata cea mică, Sarah, adoră, că și mama ei, să fie în lumina reflectoarelor, Rebecca este mult mai discretă și rar apare la evenimente publice.

 


Rebecca Dumitrescu a împlinit 24 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorită de mama ei la un restaurant select din București. Sora și fratele ei au fost, de asemenea, prezenți.

“Te iubesc fata mea de vis ! Înger minunat ! La mulți ani fericiți iubita lui mami!”, i-a urat Anamaria Prodan pe Instagram.

 

Mama și cele două fiice s-au întrecut în ținute cool. Impresara a purtat un outfit roz fucsia, care i-a pus silueta în valoare. Sărbătorita a fost elegantă într-o fustă plisată, un sacou fară mâneci și ghete albe. Sarah, noua vedetă a familiei, a ales un look mai relaxat -  a purtat pantaloni cargo și teniși.

Rebecca preferă să rămână o prezență discretă în peisajul monden românesc. “Aici, în România, lumea mă cunoaște mai ales prin spusele mamei! Sau prin ce impresie își face lumea. Spre exemplu, eu nu vorbesc despre mine, după cum am evitat să vorbesc despre iubitul meu. Nu-mi convin, așadar, poveștile despre mine care nu sunt spuse de mine însămi!”, ar fi spus Rebecca mai demult, conform playtech.ro.

related posts

Modifică setările cookies