Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali pentru a scăpa de coroanvirus! Ce tratament a primit


La sfârșitul lunii noiembrie, Anamaria Prodan dezvăluia în spațiul public că a făcut COVID-19, afirmând însă că se simte bine și este izolată la domiciliu.


După ce s-a vindecat, sexy-impresara a dezvăluit, potrivit celor de la Digi Sport, că Gigi Becali a ajutat-o foarte mult și că i-a trimis nu doar medicamente pentru a scăpa de boală, ci și un om care i-a făcut perfuzii acasă.

„Știam că pe Gigi Becali mă pot baza la orice oră din zi și din noapte în viața mea. În secunda în care a aflat că am coronavirus, Gigi Becali m-a sunat. Mi-a trimis absolut tot, de la vitamine și albastru de metil, până la Arbidol. Toate medicamentele și tratamentele le-am urmat cu sfințenie. Gigi mi-a trimis și un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca de copilul său. Mi-a fost teamă, mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri. Uite-mă acum! Nu mă doboară nimic. Nici COVID-ul, nici nimeni. O să ne prindă pe toți virusul. Este aproape imposibil să te ferești”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și: 

 

FULLSCREEN
Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali pentru a scăpa de coroanvirus! Ce tratament a primit
  • /

related posts

Modifică setările cookies