Anamaria Prodan, atac dur la adresa Bisericii! Ce spus după ce a fost criticată de Părintele Calistrat


Fără doar și poate, subiectul principal din presă a fost, în ultimele zile, bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scenele dure fiind filmate și postate pe internet.


Așa cum era de așteptat, mai multe persoane publice și-au dat cu părerea în legătură cu acest scandal, iar părintele Calistrat a pus-o la zid pe Anamaria Prodan.

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete, care a fost o cântăreața admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate... Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanța dintre voi și să crească frumos. Care e educația dată acestui prunc? Ca el, când va fi mare, să facă precum părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus Părintele Calistrat.

Deranjată de criticile pe care le-a primit, Anamaria Prodan a reacționat foarte dur pe pagina ei de Instagram și a atacat Biserica Ortodoxă Română, făcând referire și la mediatizatul caz al preotului Visarion Alexa.

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea «preoți» să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în televiziuni mondene, nu în biserică! Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de Iad... Preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”, a scris Anamaria Prodan pe internet.

Vezi și: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

related posts

Modifică setările cookies