Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf: „Își bătea joc”


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să își arunce vorbe grele. Iată ce declarații a făcut impresara, cu ochii în lacrimi!


Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi, în direct la o emisiune, după ce și-a amintit suferințele prin care Laurențiu Reghecampf a făcut-o să treacă. Aceasta a subliniat că în momentul în care ea se afla cu Ionela Prodan la spitalele din Europa și nu numai, fostul ei partener de viață se întâlnea cu mai multe femei din București.

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. „Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă”. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a spus ea în cadrul unei emisiuni mondene.

Mai mult decât atât, impresara susține că mama ei a fost foarte atașată de antrenorul de fotbal. Anamaria Prodan a declarat că existau momente în care ființa care i-a dat viață îl prefera pe Reghecampf în locul propriului copil. Vedeta a mai punctat că în timpul în care ea călătorea împreună cu Ionela Prodan pentru a descoperi tratamentul miracol, fostul ei partener de viață le dădea atenție altor domnișoare.

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a adăugat ea.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

related posts

Modifică setările cookies