Anamaria Prodan, decizie radicală! Ce i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să facă


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, însă divorțul nu a fost încă finalizat, așa că în presă apar aproape zilnic noi informații despre relația rece dintre cei doi.


Chiar dacă au împreună un copil, sexy-impresara și antrenorul par a fi la cuțite, astfel că știrile despre ei nu sunt chiar pozitive. Potrivit jurnaliștilor de la Click, Anamaria Prodan a câștigat în instanță procesul privind pensia alimentară pentru Bebeto, astfel că Laurențiu Reghecampf trebuie să-i achite cât mai urgent aproximativ 50.000 de euro.

Însă sursa citată mai scrie că impresara a avut și o cerință bizară la fostul ei soț, iar acesta ar putea fi un semn că ea nu stă foarte bine cu partea financiară: Anamaria Prodan i-a spus lui Laurențiu Reghecampf să se ocupe de schimbarea cauciucurilor pentru mașina Ferrari pe care ea o deține și care este parcată în fața casei din Snagov! Prețul mașinii s-ar ridica la aproximativ 450.000 de euro, astfel că nici schimbarea cauciucurilor nu are cum să fie prea ieftină.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Carmen Tănase - Față în față cu Marius Manole

related posts

Modifică setările cookies