Anamaria Prodan, declarație în direct despre relația cu Dan Alexa: "Alexa este sufletul meu." Este mesajul momentului


Anamaria Prodan a fost invitata lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", iar vedeta a vorbit chiar și despre cele mai delicate subiecte din presa mondenă în ceea ce o privește. 


Subiectul cu Dan Alex care a fost mult timp pe buzele tuturor, după ce Anamaria i-a aplicat un pumn în față atunci când a observat că antrenorul este așteptat de o altă femeie, nu a fost lăsat nici el deoparte.

Așa cum o face de fiecare dată, Anamaria Prodan a răspuns cu sinceritate: "Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc."

În urmă cu ceva timp și Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul aceleiași emisiuni și a comentat și el subiectul: "Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească... Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică", a fost răspunsul oferit de Reghe.

Vedeta a publicat recent pe contul de Instagram și o imagine mai veche, din perioada în care avea părul creponat, iar fanii și-au amintit cu plăcere de acele vremuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#remember ❤️ #young

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies