Anamaria Prodan, declarații neașteptate pe rețelele de socializare: „Uneori mă urăsc”


Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, atât grație personalității sale, cât și pentru cariera pe care și-a construit-o de-a lungul anilor. Aceasta se află din nou în centrul atenției în aceste momente, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Flavius Nedelea. 


Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu noile sale declarații! De-a lungul timpului, vedeta și-a afirmat public iubirea față de sine, dar și calitățile pe care le posedă, iar acest lucru fost comentat adesea de urmăritorii ei.  Totuși, zilele trecute, impresara a postat un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare:

„Uneori mă urăsc pentru că am o inimă atât de bună, dar apoi realizez că a avea o inimă bună face parte din ceea ce sunt și dacă pierd asta, atunci mă pierd pe mine”, a scris vedeta pe Instagram.

Vedeta, după ce a spus în nenumărate rânduri că Laurențiu Reghecampf nu păstrează legătura cu fiul lui, a afirmat de această dată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și că cei doi ar avea o relație bună:

„El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare în rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării”, a spus recent impresara.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

related posts

Modifică setările cookies