Anamaria Prodan despre fiica sa, Rebecca: “De când am născut-o, mi-am dorit să o văd pe coperta revistelor” EXCLUSIV


Anamaria Prodan este mândră de cei trei copii ai săi: fiica sa, Rebecca, are o carieră în modelling, Sarah se anunță a fi o baschetbalistă de top în America, iar Laurențiu Reghecampf jr. vrea să calce pe urmele tatălui sau.


 

 

“Rebecca nu și-a dorit niciodată să fie model și nici acum nu e încântată, o face pentru că am împins-o eu foarte tare și din chestia asta a ajuns să iubească foarte tare fashionul. Și studiază business and administration în fashion. Mi-am dorit, de când am născut-o, să o văd pe coperta revistelor. Acum e în Italia, s-a mutat din America. Studiază la Milano”, a spus Anamaria Prodan despre Rebecca.

Sarah, cealaltă fiica a impresarei, are șanse să ajungă o mare baschetbalistă. “Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a spus Anamaria Prodan.

Pe Anamaria Prodan o puteți vedea în noul sezon “Gospodar fară pereche”.

PRO TV a dat startul înscrierilor. Dacă eșți gospodar harnic, holtei și dornic să-ți găseșți sufletul pereche, acum e șansa ta. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți găși jumătatea e să te înscrii pe gospodarfarapereche.protv.ro sau să dai un mesaj pe Whatsapp la numărul de telefon 0752.142.683.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO DE MAI JOS!

FULLSCREEN
Anamaria Prodan despre fiica sa, Rebecca: “De când am născut-o, mi-am dorit să o văd pe coperta revistelor”
  • /

related posts

Modifică setările cookies