Anamaria Prodan, destăinuiri în emisiunea "La Măruță". Ce-a spus despre divorț


Anamaria Prodan a fost invitată în emsiunea la Măruță, unde a făcut o serie de destăinuiri despre viața ei privată.


Cea mai cunoscută prezență din fotbalul feminin din România, Anamaria Prodan, a vorbit despre divorț, după ce în ultima vreme presa mondenă a tot speculat faptul că ar avea probleme în căsnicie. 

"Ma distrează. Și prietenii mei care apar lângă mine ei s-au obișnuit că dacă sunt lângă mine, gata, ajung pozele in ziar. 

"Dar pe Reghe nu îl deranjează când apar astfel de știri?", a întrebat-o Măruță.

"El nu citește, nu are Instagram, nu are nimic. Este oricum foarte ocupat cu antrenamentele.", a mai spus ea.

Tot în emisiunea La Măruță, Anamaria Prodan a dezvăluit că s-a mutat în Dubai. 

"Stăm ca nebunii în Abu Dhabi unde stă Nuți cu Bebe și cu Luca și mai aveam încă un apartament în Dubai. Stau liștită. Din casa mea, cobor la mall. Casa din Abu Dhabi rămâne până la vară ca am copiii la scoala in Abu Dhabi. "


Cum a arată o zi din viața Anamariei Prodan? 

"Eu lucrez de la 11 noapte pna dimineata la 7. Arabii numai noaptae fac transferuri pentru că dorm ziua. Au un ritm ciudat.

Mă duc la plaja, apoi merg acasă si mancam toți. Totul se întâmplă la mall.  Mi-ar plăcea să mă mut definitiv în Dubai. E frumos! Mie imi palce luxul, eu niciodată nu m-am ascuns. Și prietenele mele, prietenii mei sunt la fel.  Chiar dacă nu mai locuiesc în București, nu-mi place să închiriz casele. Numai in America le închiriez. Aici nu, că mi le strică.

Dar câte case ai în total?, a întrebat-o Măruță.

Multe. ",a  răspuns ea. 

"Fac maine- poimane 50 de ani. Am strâns destul cât să traiască copiii linsititș iar acum vraeu să călătoresc iar.", a mai declarat Anamaria Prodan 

 

 Vezi tot interviul mai jos:

 

    related posts