Anamaria Prodan, dezvăluiri despre noul iubit: „După ce se termină divorțul, gata, vi-l arăt”


În urmă cu mai multe luni, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, iar de atunci între cei doi soți a început un adevărat scandal în spațiul public.


Deranjată că antrenorul de la CSU Craiova are deja o nouă iubită, care este și însărcinată, sexy-impresara i-a atacat de mai multe ori pe aceștia. Însă acum Anamaria Prodan pare că s-a mai liniștit, iar într-un interviu acordat celor de la Click a dat de înțeles că ar avea și ea un nou partener.

„După ce se termină divorțul, gata, vi-l arăt! După ce se termină totul...atunci când sunt o femeie liberă, atunci pot să mă afișez cu oricine! Așa e frumos”, a spus Anamaria Prodan, care a dezvăluit și că se pregătește să lanseze un parfum: „Înainte să moară mama, aveam un parfum arăbesc și ei i-a plăcut foarte tare și am zis: «Ia să fac eu un parfum arăbesc, să vezi moare lumea». A ieșit ceva extraordinar! Parfumul are niște combinații pralină cu wood (lemn), cu rose (trandafir). Și dacă te speli ține mirosul. Parfumul trebuie sa țină foarte mult pe piele. L-am încercat și cu trabuc, pe mâna bărbatului. Se impregnează. Acum toată lumea e dată cu Anamaria Prodan! Și dușmanii s-au dat cu Anamaria Prodan”.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Calcan cu Cartofi Noi și Leurdă

related posts

Modifică setările cookies