Anamaria Prodan îi răspunde dur lui Cornel Dinu."Mi s-a mai spus că domnul Dinu mă visează noaptea."


Cornel Dinu a vorbit recent despre incidentul în care a  fost implicată Anamaria Prodan, care l-a lovit cu pumnul în fașă pe Dan Alexa. 


”Lucrurile sunt mai confuze, o asemenea întâmplare, indiferent de unde provine. S-a ajuns aici unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii să spun despre cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut [...] Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan [...] Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei [...] E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu la Telekom, unde s-a și închinat de câteva ori, după ce a văzut imaginile exclusive de pe Sport.ro.

 

La câteva zile distanță, Anamaria Prodan i-a dat replica pe contul ei de Instagram, unde a postat un mesaj lung, alături de o fotografie cu  

 

" Cine l-a urmarit in ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranta e dominat de senzația impalpabilă, dar certa, ca acesta ma admira navalnic. Admiratia e clara, domnește tacut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizanta si distructiva. Tipul de admiratie indiguita si silita sa se ascunda in discursuri de o retorica uneori agresiva, alteori retinuta. Mi s-a mai spus ca domnul Dinu ma viseaza noaptea. Va garantez ca daca stau in preajma lui se inchina ca la o icoana la mine. Acum sunt convinsa ca toate iesirile dansului in decor la adresa mea au o justificare. Acum imi e destul de limpede ca suma verbala a interventiilor sale ascunde o suferinta interioara destul de profunda si exasperanta. Asa ca, oficial, imi pare sincer rau domnule Cornel Dinu ca reprezint idealul dumneavoastra de femeie. SWEAT DREAMS CORNELE! ", a încheiat Anamaria Prodan. 

related posts

Modifică setările cookies