Anamaria Prodan îl amenință cu închisoarea pe Laurențiu Reghecampf


Anamaria Prodan a avut o reacție scandaloasă, în care l-a amenințat pe Laurențiu Reghecampf cu închisoarea, după ce acesta i-ar fi furat dosarul medical. Impresara susține că fostul ei soț o șantajează!


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează în urmă cu aproape un an, iar de atunci impresara a avut tot felul de reacții acide, referitoare la soțul ei. Recent, ea a ieșit în spațiul public și a declarat că antrenorul de fotbal i-ar fi furat dosarul medical, cu care în prezent, ar șantaja-o. 

Impresara a luat atitudine după ce fostul ei soț i-ar fi furat dosarul medical din casă, apoi ar fi șantajat-o că îl publică pe internet. Ea îl ameniță pe Reghe cu închisoarea și este pregătită să meargă în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

„Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a declarat ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

related posts

Modifică setările cookies