Anamaria Prodan, în presa din Marea Britanie: „Cel mai sexy impresar de fotbal din lume”


Anamaria Prodan primește încă o confirmare că e „numărul 1”, de data aceasta din Marea Britanie. Jurnaliștii de la Daily Star i-au dedicat un articol laudativ, axat pe cariera sa impresionantă într-o lume a bărbaților.


Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie. Jurnaliștii de la Daily Star o consideră „cel mai sexy impresar de fotbal din lume”, o femeie puternică ce a pozat în Playboy și a acumulat o avere impresionantă. 

A devenit atât de bogată, încât a fost capabilă să cumpere un club (de fotbal – n. red.)”, notează publicația, făcând referire la clubul sibian AFC Hermannstadt. În realitate, Anamaria Prodan nu a cumpărat echipa sibiană, ci a devenit acționară. În urma unor neînțelegeri cu conducerea clubului, impresara a ieșit din acționariat la începutul anului 2021.

Ulterior, Anamaria Prodan a investit în clubul Academica Clinceni, de unde s-a retras tot în urma unui scandal cu conducerea clubului.

Ziarul britanic laudă performanțele impresarei, care a făcut avere și se bucură de succes într-o lume a bărbaților. La începutul anului 2022, Anamaria Prodan a dezvăluit cum și-a construit viața și cariera din prezent.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Jurnaliștii britanici citează un portal care inventariază averile celebrităților și îi atribuie agentei din România o bunuri în valoare totală de 185 de milioane de dolari.

În decembrie 2021, averea impresarei Anamaria Prodan era evaluată la 40-60 de milioane de euro, conform Top 300 Capital, unde a ocupat locul 141.

141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies