Anamaria Prodan: Mă spăl pe cap cu săpun de rufe, așa am crescut eu la țară EXCLUSIV


Anamaria Prodan a trecut printr-o schimbare radicală de look în ultimii ani: a slăbit 17 kilograme, și-a reînnoit garderoba și a renunțat la coafura care a făcut-o celebră pentru un păr lung și drept. Impresara a dezvăluit pentru protv.ro care sunt secretele sale de frumusețe.


“Văd foarte multe site-uri care folosesc imaginea mea pentru tot felul de creme, prafuri. Oamenii doar se folosesc de numele meu. Nu mănânc foarte mult, iar dacă mănânc, merg la sală, merg la saună. Eu fac tratamente corporale foarte multe, eu trebuie să arat bine mereu”, a spus Anamaria Prodan.

Vedeta uimește cu ritualul sau de spălare pe cap: mărturisește că folosește… săpun de casă, ca pe vremea bunicii :)

“Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am crescut eu la tară. Săpunul ăla de rufe, daca știi, cu ăla mă spăl și acum pe cap, chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase… Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față”, spune impresara.

Anamaria Prodan mărturisește că se gândește cu nostalgie la vechea sa coafură. 

“Câteodată da, mi-e dor, dar mi-e atât de comod să îmi prind părul și să fug din casă… Stăteam ceva să mi-o fac, în fiecare zi stăteam. Sau la două, trei zile. Reparam în fiecare zi. Acum seara îmi dau drumul la păr și gata”, spune Anamaria.

related posts

Modifică setările cookies