Anamaria Prodan: “Mănânc cât vreau, cum vreau! Am o viață super relaxată”


“Love my life” / Îmi iubesc viața  - acesta este cel mai folosit hashtag de Anamaria Prodan pe Instagram. Impresara se simte binecuvântată pentru că are un stil de viață care îi permite să își facă toate poftele. Practic, nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere material, cât și spiritual. 


Vedeta a spus pentru perfecte.ro că momentan locuiește în Dubai, alături de soțul ei, care antrenează acolo. Cei doi sunt însoțiți și de fiul lor, Laurențiu Reghencampf jr., care face scoala acolo. “În Romania vin doar cnd am filmări sau proiecte”, spune vedeta.

 

Anamaria Prodan își expune viața fabuloasă pe rețelele de socializare. Vedeta primește o mulțime de complimente pentru pozele sexy pe care le postează, iar mulți fani sunt curioși să afle ce face vedeta ca să arate atât de bine. 

“Să știi că nu mă duc zilnic la sala, dar când mă duc, stau. Antrenorul meu are grijă să nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mănânc cât vreau, cum vreau, când pun cate un kilogram mă abțin. Am o viață super relaxată și normală”, spune Anamaria Pordan. 

 

În vară, impresara a fost la cel mai tare hair stilist din Liban, care face senzație pe rețelele de socializare – Mounir.  “Am fini arabi foarte mulți, una din viitoarele fine e prietena cu el, așa am ajuns. Este unul dintre cei mai buni stiliști din zona respectivă, la el merg toate vedetele de acolo. E foarte mult. Costa mult!”, spune Anamaria Prodan.

Impresara a filmat episodul pilot pentru “Gospodar fară pereche” și garantează că noul sezon că fi unul “superb”. Ce calități trebuie să aibă o femeie ca să cucerească inima unui gospodar? “Să fie sincera, să fie femeie, în primul rând, să aibă atitudine, să fie harnică”, spune Anamaria Prodan.

 

FULLSCREEN
Anamaria Prodan: “Mănânc cât vreau, cum vreau! Am o viață super relaxată”
  • /

related posts