Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe Instagram! Ce a scris pe celebra rețea de socializare


După o relație care a durat aproape 15 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal, deoarece antrenorul a părăsit-o pe impresară pentru o altă femeie, alături de care deja are și un copil.


Câteva luni bune după despărțire, Anamaria Prodan nu a încetat să îl atace în public pe Laurențiu Reghecampf, însă pare că acum vedeta a îngropat securea războiului, mai ales că tabloidele afirmă că este posibil ca ea să aibă o relație cu un arab alături de care apare destul de des pe Instagram.

Recent, sexy-impresara a postat pe Instagram un mesaj cu subînțeles, prin care pare că spune că în sfârșit s-a rupt de trecut și că acum doar viitorul contează pentru ea.

„Am realizat, după foarte mult timp, că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci capul sus! Trăiți frumos, departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu, când ești bun, îți îndepărtează răul din viață și îți dă ceva de vis, exact așa cum meriți! Good luck all”, a scris Anamaria Prodan pe celebra rețea de socializare.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies