Anamaria Prodan, mesaj după înfățișarea pentru divorț: "Dacă cineva vrea să plece din viața ta..."  


Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf s-au întâlnit pe 4 aprilie la Judecătoria Buftea, unde a avut loc a doua înfăţişare în procesul de divorţ. 
 


După înfățișare, Anamaria Prodan a postat pe contul de Instagram poze într-un costum cu accente bărbătești și a pus la Instastory un video în engleză în care un speaker transmitea un mesaj foarte clar:

"Dacă cineva vrea să plece din viața ta, lasă-l să plece."

Pentru La Măruță, Anamaria Prodan a dat declarații chiar de la Judecătorie:
 
„Noi îl cunoaștem foarte bine, el este într-un hău, într-o gaură foarte adâncă. El își va da seama despre toate lucrurile astea. Toată lumea ne spune că este foarte târziu. Toți prietenii ne spun: Ana, vezi că o să vină la un moment dat. Noi știm că o să vină. Noi știm că o să i se facă dor. N-are cum să nu iubească. Nici noi nu putem să spunem că nu-l iubim. L-am iubit dumnezeiește pe el. El a fost soarele familiei noastre. Ce a putut să facă el din viața lui, asta nu o să înțelegem noi niciodată”, a declarat Anamaria Prodan. 
 
„El este acum prins în chestia asta. El nu și-a dat seama probabil de trecutul iubitei. Acum le vede. Noi suntem siderați, supărați. Și copilul. Are 14 ani Bebe, nu mai e bebe. Când vine toată lumea și spune: Ia uite, poze cu amanta tatălui, ia uite file din dosare de prostituție, nu ți-e tocmai bine”, a adăugat impresara. 
 

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies