Anamaria Prodan: “Nu am nevoie de stilist să îmi spună ce să pun pe mine”


Anamaria Prodan face furori pe Instagram cu ținutele sale excentrice. Vedeta spune că nu apelează la stiliști atunci când se îmbracă, însă recunoaște că mai cere sfatul prietenilor experți. Din când în când apelează chiar și la Iulia Albu.


Impresara spune că fiica sa, Rebecca, o mai ajută să își alega ținutele, pentru că ăsta e jobul ei -  studiază fashion. 

 

“M-am îmbrăcat cum m-am simțit bine, nu cum a fost la modă. Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt”, spune Anamaria Prodan.

“Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca fata mea asta studiază - fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb”, spune vedeta.

Impresara poarta atât branduri autohtone, cât și internaționale. Dolce& Gabanna este brandul ei preferat.

“Îmi place Cristina Săvulescu, am haine de la Sonia Trifan, de peste tot. Sunt îndrăgostită de D&G și îmi stă foarte bine, iar rochiile lor pe corp, peste genunchi, mă anavntajeaza și pot să le port la orice contract semnez, la orice discuție între bărbați, dau clasă”, spune Anamaria Prodan.

Vezi tinutele Anamariei Prodan in GALERIA FOTO de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies