Anamaria Prodan, paradă pe internet cu un ceas de 100.000 de euro. Cum au reacționat fanii impresarei 


Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan adoră luxul și vrea ca și ceilalți să știe că trăiește pe picior mare. 

Tag-uri: #Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ceasul de la mână. Ana poartă un ceas Richard Mille, în valoare de peste 100.000 de euro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Upsssssss!!!!????????????????????????????????????????????????????❤️❤️❤️

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

 

Fanii ei au reacționat imediat. Cum era de așteptat, s-au împărțit în două tabere. Mulți au criticat-o pentru că se laudă cu lucruri scumpe pe internet. 

"Chiar trebuie sa ne dam mari și tari cu obiecte de lux?? Mi se pare prea personal...Mai bine lăsați -i pe alții sa va laude pt alte merite!!" 

Alții s-au situat de partea vedetei, considerând că are tot dreptul să-și arate bijuteriile, pentru care muncește.  Unii au fost mai curajoși. O fană i-a scris "Ana,nu dai si tu ceva de pomană pt doamna Ionela ,ca din cate stiu si dansa iubea bijuteriile!".

Recent, Anamaria Prodan şi-a mai luat un ceas din aur cu diamante, in valoare de de 300.000 de dolari.

„Este un ceas pe care mi l-am dorit și pe care l-am cumpărat imediat. Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult', spunea recent pentru Viva impresara.

FULLSCREEN
Anamaria Prodan, paradă pe internet cu un ceas de 100.000 de euro.  Cum au raecționat fanii impresarei 
  • /


related posts