Anamaria Prodan, pe mâinile celui mai tare hairstilist din Liban. Cum s-a vopsit impresara


Anamaria Prodan a mers să se vopsească la hairstylistul Mounir, cel care face furori pe Facebook cu tranformarile sale uluitoare. Libanezul este celebru pentru tehnica de vopsire balayage, pe care o realizează perfect.


După vacanța din Istanbul, Anamaria Prodan a mers în Beirut și a profitat de ocazie ca să se programeze la cel mai tare salon de coafură din Liban. Impresara a postat un filmulet pe pagina ei de Instagram de la salonul celebrului hairstylist libanez Mounir. Cum a mers la un specialist în ale balayage-ului, rezultatul este unul spectaculos. 

Vedeta se mândrește cu podoaba sa capilară într-un filmulet cu aproape 50.000 de vizualizări în doar câteva ore.

 

Anamaria Prodan a mărturisit pentru perfecte.ro că nu folosește produse speciale pentru îngrijirea parului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mounir ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

“Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am crescut eu la tară. Săpunul ăla de rufe, daca știi, cu ăla mă spăl și acum pe cap, chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase… Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față”, spune impresara.

Anamaria Prodan mărturisește că se gândește cu nostalgie la vechea sa coafură. 

 

“Câteodată da, mi-e dor, dar mi-e atât de comod să îmi prind părul și să fug din casă… Stăteam ceva să mi-o fac, în fiecare zi stăteam. Sau la două, trei zile. Reparam în fiecare zi. Acum seara îmi dau drumul la păr și gata”, spune Anamaria.

FULLSCREEN
Anamaria Prodan, pe mâinile celui mai tare stilist din Liban. Cum s-a vopsit impresara
  • /

related posts