Anamaria Prodan reacționează după ce Laurențiu Reghecampf a spus motivele divorțului: „Papagalii vorbesc mult”


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au ajuns nici acum la o înțelegere! Cum l-a numit impresara pe fostul ei soț, după declarațiile acestuia referitoare la divorț?


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă formau o familie de mai bine de 15 ani, ei au decis să meargă pe drumuri separate, iar divorțul a fost și rămâne un subiect extrem de discutat. Aceștia nu au ajuns încă la o înțelegere, fiecare având propria sa viziune asupra celor întâmplate pe parcursul relației. 

Recent, antrenorul de fotbal a participat la o emisiune mondenă, acolo unde a vorbit despre motivele care au stat în spatele separării. Declarațiile acestuia au făcut-o pe Anamaria Prodan să reacționeze pe rețelele de socializare. Impresara a scris o postare în cadrul căreia l-a numit pe Reghe „papagal”.

”Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe , vulturii sunt silențioși și de fiecare data zboară atât de sus incat ating cerul”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram/Anamaria Prodan

related posts

Modifică setările cookies