Anamaria Prodan, schimbare de look! Cum s-a coafat impresara: „Ca o prințesă”


De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a reușit să surprindă cu schimbările ei de look, ieșind în evidență de fiecare dată când a plecat de la coafor.

Tag-uri: #Anamaria Prodan

Zilele trecute, impresara le-a arătat fanilor de pe Instagram mai multe fotografii cu noua ei coafură, primul set de imagini reușind să aduce peste 20.000 de like-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anamaria Prodan s-a vopsit și și-a ondulat părul, postând nu doar fotografii, ci și un filmuleț în care încearcă să pună în evidență noua coafură, dar și o rochie pe care o poartă. „Ca o prințesă”, a scris impresara alături de clipul video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

În trecut, Anamaria Prodan ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre părul ei, afirmând că se spală cu... săpun de rufe: „Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am crescut eu la țară. Săpunul ăla de rufe, dacă știi, cu ăla mă spăl și acum pe cap, chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase. Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față”.

După ce a postat fotografiile cu noul ei look, Anamaria Prodan le-a arătat fanilor și ce mesaj i-a transmis soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care îl are trecut în telefon „Iubi Soare”.

„Există miliarde de vise și miliarde de stele... tu ești unicul meu vis și unica mea stea! Te iubesc! În minte și în sufletul meu exiști doar tu! Tu ești aerul pe care îl respir. Tu ești eu și eu sunt tu... Ești parte din minte pentru totdeauna. Te iubesc fără mărginele”, i-a scris Reghe pe WhatsApp Anamariei Prodan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

related posts