Anamaria Prodan, sfaturi pentru Ciprian Marica, după ce a fost prins cu amanta


Ciprian Marica este, de aproape o săptămână, cel mai mediatizat personaj din România, după ce pe internet a apărut un filmuleț realizat într-un hotel, în care fostul sportiv iese dintr-o cameră de hotel acoperit doar cu un prosop, iar alături de el se află și amanta lui.


Clipul a devenit rapid viral și are peste 1,5 milioane de vizualizări, iar una dintre vedetele care i-a luat apărarea lui Ciprian Marica este Anamaria Prodan, care a dezvăluit la PRO X că nu este de acord ca astfel de imagini să apară în spațiul public, deoarece este vorba despre viața private a oamenilor.

„În viața privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu știe ce relația are această doamnă cu soțul. Nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat și dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experiență, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu și prietenul meu am știu s-o gestionăm. La fel și familiile noastre. Ciprian Marica trebuie să rămână un idol al românilor. Nimeni nu are voie să arunce cu piatra. Viața lui privată e a lui și a familiei. Să faci o telenovelă din această întâmplare e o răutate dusă la extrem. Noi, prietenii, știm când s-a întâmplat. Oamenii care citesc poate cred că a fost săptămâna trecută, dar a fost cu mult înainte. L-am sfătuit să iasă și să spună asta: «Care este treaba voastră? V-ați plictisit în pandemie? Eu sunt Marica, sunt numarul 1. Nu mă interesează ce crede lumea despre mine. Este doar problema mea și a familiei mele». Femeia respectivă are copii, și cealaltă femeie are copii. Nu este drept și frumos ca acești copii să vadă aceste miștouri. E păcat că trăim într-o țară în care toată lumea poate face orice și poate călca în picioare demnitatea oamenilor. Este foarte urât”, a spus Anamaria Prodan la PRO X.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"

related posts

Modifică setările cookies