Anamaria Prodan și-a schimbat look-ul! Cum s-a fotografiat?


Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu o nouă înfățișare.
 


Impresara a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu totul diferit față de cum s-au obișnuit mulți: cu ochelari. În plus, și-a modificat și modul de a-și aranja părul și arată altfel.
 
În plus, Anamaria pare mult mai senină și mai împăcată cu ce se petrece în viața ei, iar una din pozele de pe Instagram i-a dus pe jurnaliști cu gândul la o posibilă nouă iubire . Sau cel puțin la un nou admirator. Pentru că vedeta a publicat o imagine cu mai multe buchete superbe de flori.
 

La Măruță, Anamaria Prodan a afirmat: 

"Pentru mine nu mai este loc de întoarcere, pentru mine un om nu poate să își trădeze copiii și familia. (...) Probabil nu era fericit! Nu prea poți să vorbești! Tu știi că un an și o lună nu am făcut absolut nimic, doar să îmi salvez mama. Pentru că femeia asta a muncit și l-a iubit pe Reghecampf. Pentru mine e o trădare, dar în viață sunt suflete firave și suflete puternice. Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! (...) Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan." 

FOTO: INSTAGRAM ANAMARIA PRODAN

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies