Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au atras atenția întregului aeroport din Dubai! Vezi cum s-au putut îmbrăca 


Orice ar face Anamaria Prodan, e pe val. Fanii îi urmăresc fiecare mișcare, iar ea comunică în permanență cu ei pe Instagram


Iar dacă apare alături de soțul Laurențiu Reghecampf, publicul e și mai fascinat. Și uneori reușesc să le atraga atenția și celor care nu le cunosc statutul de vedete. Cum s-a întâmplat la ultima lor apariție pe aeroportul din Dubai, unde, la V.I.P Lounge s-au îmbrăcat chiar cum au simțit și au avut chef. 

Anamaria a accesorizat o ținută complet army cu o geanta Hermes Birkin, de culoare roșie, care valorează nu mai puțin de 50.000 de euro.. La rândul său, Laurențiu a purtat un tricou de câteva sute de Euro, dar a abordat o ținută sport și foarte relaxată, aproape de plajă. Chiar dacă, la prima vedere nu s-au asortat în niciun fel, în abordarea lor nonconformistă s-au potrivit de minune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤️ #travel

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

 

Reghecampf e bărbatul pe care Anamaria a declarat în repetate rânduri că îl iubește cu tot sufletul, dar în viața ei există...mai mulți bărbați cheie. O postare pe Instagram face referire la unul dintre aceștia: antrenorul ei de fitness. Mai mult, a pozat alături de acesta într-o ipostază demnă de revistă: el la bustul gol, iar ea îmbrăcată sport, dar foarte sexy. 

Vezi cât de bine arată Anamaria într-o galerie foto de excepție

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@antoniofit24 #perfectbody #besttreiner❤❤❤❤ #thankyou @oanafit24

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Sportul o ajută pe Anamaria să își mențină silueta dobândită la începutul anului. Pentru că vedeta a slăbit 17 kilograme, de la 72 kg la 55 kg. Și asta în opt luni. Nu s-a înfometat, dar și-a schimbat radical dieta și regimul de viață. 

La 46 de ani, Anamariei îi place să se menţină tânără de dragul copiilor pe care vrea să îi inspire și pe care vrea să îi facă să se simtă mândri. Și reușește, pentru că, dacă o vezi alături de Rebecca (19 ani) şi Sarah (21 de ani), ai spune că sunt surori. 

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu special cu Anamaria Prodan:

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN

related posts