Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează: "Da, este adevărat!"


Nu e prima oară când informația divorțului apare în spațiul public, însă de data aceasta Laurențiu Reghecampf o confirmă.


Așadar, s-a rupt lanțul de iubire! Pentru FANATIK, Reghe a declarat:
 
“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.
 
 
Antrenorul și Anamaria Prodan se despart după 15 ani de relație. Povestea de dragoste dintre cei doi este una complicată. Se pare că cei doi au avut o relație, după care s-au separat și au continuat pe drumuri diferite, ca mai apoi să se regăsească unul pe altul și să își reia relația. Acum însă, surse din anturajul celor doi spun că Laurențiu Reghecampf s-a mutat din vila unde locuia cu soția lui, iar între cei doi nu mai există cale de împăcare! 
 
Ce e însă ciudat e că, de 1 iunie, Anamaria scria pe Instagram:
 
"15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de ține… nu are limita! Nu există ceva mai frumos decât tine …eșți iubirea vieții mele! .Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!"
 
Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo!

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies