Anamaria Prodan, surpriză de proporții de la Reghe de ziua numelui. Ce cadou superb i-a cumpărat


Anamaria Prodan este în culmea fericirii și nu doar pentru că a primit de Sfânta Maria un cadou „prețios”, pe care și l-a dorit de multă vreme.


Anamaria Prodan a pus totul pe pauză de ziua numelui ei și a petrecut Sfânta Maria cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Fiindcă sâmbătă, 14 septembrie, la ora 20.00, ni va prezenta pe gospodarii noului sezon al emisiunii Gospodar fără pereche, Anamaria Prodan și-a luat o mică vacanță înainte de acest moment. 

„Am luat pauză de la transferuri și de mers prin țară în căutarea celor mai frumoși și harnici gospodari și m-am dus să-mi petrec câteva zile cu soțul meu și familia. Ne plimbăm, ne relaxăm, dar trebuie să recunosc că și muncim foarte mult, niciunul dintre noi nu este genul care să stea degeaba”, a declarat Anamaria Prodan pentru Perfecte.ro.

Ieri, de Sfânta Maria, prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche de la PRO TV a primit un cadou pentru care Reghe a scos multe mii de euro din buzunar.

Citește și: Anamaria Prodan, sexy și foarte în formă, alături de unul dintre bărbații cheie din viața ei! Cui îi spune "mulțumesc"

„De ziua mea, ai mei mi-au făcut câteva cadouri prețioase: o geantă și o brățară pe care mi le doream eu de mult timp. Iar ziua ne-am petrecut-o în familia extinsă, ca să zic asa, cu echipa lui Laur”, ne-a spus Anamaria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Geanta, care poartă semnătura Hermes, este un produs exclusivist al cărui preț e  mai bine să nu-l știți, dacă vreți să nu vă ia cu amețeală. Important e că acest cadou a ajuns la inima impresarei.

Brățara masivă, de culoarea aurului, are un medalion cu un cap de înger. Încheietura mâinii stângi e plină de brățări din metale prețioase, fiecare cu însemnătatea ei. 

Vezi și: VIDEO Anamaria Prodan, despre fiica ei, Rebecca

related posts

Modifică setările cookies