Anamaria Prodan, sursă de inspirație pentru tineri! Tatuajul cu chipul impresarei


Anamaria Prodan a devenit un adevărat exemplu pentru noua generație, care o apreciază și încearcă să îi urmeze exemplul. Iată ce tatuaj și-a făcut o tânără, în semn de respect pentru impresară!


Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta a intrat în atenția publicului atât datorită afacerilor pe care le gestionează impecabil, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Ba mai mult, după ce s-a anunțat divorțul acesteia de Laurențiu Reghecampf, vedeta a devenit și mai discutată! Multe persoane au recunoscut că acum au descoperit o Anamaria Prodan puternică, perspicace și curajoasă.

Fanii impresarei își arată aprecierea pentru ea de fiecare dată când au ocazia. Recent, unul dintre aceștia a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu noul tatuaj: chipul Anamariei Prodan! Mai mult, în tatuaj celebra femeie de afaceri ține în mână un pumn de dolari încasați de la FIFA. Fotografia, deși inspirațională, a fost extrem de criticată pentru modul în care este realizată. Internauții au susținut că desenul este unul prost executat.

Cu toate acestea, impresara a fost mândră de gestul făcut de fanul ei și a publicat imaginea pe InstaStory. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

related posts

Modifică setările cookies