Anamaria Prodan: „ În România toate femeile au început să semene. Zici că sunt şablon."


Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu acordat PRO TV despre procedurile de înfrumusețare la care recurge pentru a se menține tânără.


Impresara a spus că în perioada imediat următoare va apela la câteva proceduri menite să îi îmbunătățească aspectul fizic.

„Am început procedura de înfrumuseţare. Când vin acasă le fac pe toate. Stai să vezi că mă înţep peste tot. Acum îmi fac tratament să îmi crească părul frumos. Să fie foarte puternic. Îmi mai cade, că la ce i-am făcut eu...”, a spus vedeta la PRO TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night????Noapte de vis❤️ @michal_negrin_romania

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

„Decât să mă apuc să-mi pun fire, plase, nu mai ştiu ce… Zici că faci garduri… Sau colagen… La noi nu mai seamănă niciuna cu poza veche. Toate sunt la fel! În România toate femeile au început să semene. Zici că sunt şablon. Te întâlneşti cu ele pe stradă şi nu ştii cum le cheamă, pentru că toate au acelaşi nume, de fapt. De ce să nu ajuţi pielea cu sângele tău, natural?”, s-a întrebat vedeta PRO TV, care e apreciată de fanii ei pentru că a reușit să rămână naturală de-a lungul timpului și nu a apelat în exces la tratamente menite să-i schimbe aspectul.

Vezi și:

Întrebată cum arată o zi a ei în Dubai, Anamaria Prodan a povestit că are un program infernal atunci când are de făcut transferuri. „Încep să lucrez de la 11 noaptea până la 7 dimineaţa, pentru că arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ei dorm ziua, se trezesc ciudat. La 5 dimineaţa se roagă. Pe urmă încerc să adorm, dar nu mai pot. Aşa că mă duc la plajă, după care vin acasă, mâncăm cu toţii, pe urmă stau cu Bebe (10), văd ce a mai făcut pe la şcoală - că el vine la 3 - şi apoi mă duc la mall cu prietenele.", a spus impresara. 

Ea a adresat și zvonurile divorțului. „Mă distrează când văd subiectul în presă. Laurenţiu nu citeşte, n-are Instagram, n-are nimic. Când mă vede pe mine că butonez telefonul, se enervează foarte tare.”, a concluzionat vedeta.

related posts

Modifică setările cookies