Anamaria Prodan: „Avem casă în Abu Dhabi și un apartament în Dubai. Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns"


Anamaria Prodan face naveta des între România și Emiratele Arabe. 

Tag-uri: #Anamaria Prodan

Acum că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenează o echipă din Dubai, Anamaria merge foarte des acolo. 

Impresara a povestit într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță că îi place foarte mult să viziteze Emiratele Arabe și că și-a cumpărat o casă și un apartament în Abu Dhabi și în Dubai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.... relaxare totala

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

„Acum stau și în Dubai.  Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea cobor direct în mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis. E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos. Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns", i-a spus ea lui Cătălin Măruţă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@homesweethome

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Întrebată cum arată o zi a ei în Dubai, Anamaria Prodan a povestit că are un program infernal atunci când are de făcut transferuri. „Încep să lucrez de la 11 noaptea până la 7 dimineaţa, pentru că arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ei dorm ziua, se trezesc ciudat. La 5 dimineaţa se roagă. Pe urmă încerc să adorm, dar nu mai pot. Aşa că mă duc la plajă, după care vin acasă, mâncăm cu toţii, pe urmă stau cu Bebe (10), văd ce a mai făcut pe la şcoală - că el vine la 3 - şi apoi mă duc la mall cu prietenele.", a spus impresara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#home #relax #myhome #happy #myview

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Ea a adresat și zvonurile divorțului. „Mă distrează când văd subiectul în presă. Laurenţiu nu citeşte, n-are Instagram, n-are nimic. Când mă vede pe mine că butonez telefonul, se enervează foarte tare.”, a concluzionat vedeta.

Vezi și: 

related posts