Anca Alungulesei organizează primul maraton de slăbit din PsihoDieta


Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și hipnoterapeut, creatoarea Psiho-Dietei, metodă integrativă de slăbit cu rezultate pe viață, organizează vineri, 27 octombrie, online, de la ora 9 la ora 18.00, primul maraton intensiv de slăbit din PsihoDieta „Fundamentele subconștiente ale greutății și ale comportamentului alimentar”. 

Tag-uri:

În acest maraton fiecare participant va înțelege profunzimea și complexitatea greutății din perspectiva minții și apoi, ghidat, va identifica tiparele și blocajele mentale și emoționale create de-a lungul timpului în relația cu greutatea, corpul și mâncarea. Astfel, toate persoanele participante vor putea ajunge rapid și ireversibil la forma ideală.

„Am dezvoltat acest maraton de o zi pentru a-i ajuta pe toți cei care participă ca, prin intermediul hipnozei și al remodelării mentale, să ajungă la un cu totul alt nivel de înțelegere a problemei greutății și a comportamentului alimentar cu care se confruntă. La final își vor putea răspunde la întrebările „de ce mi se întâmplă asta?” și „cum pot să o rezolv?”. Scopul este de a obține rezultate accelerate în procesul de slăbire prin schimbarea definitivă a perspectivei legate de mâncare, corp și greutate și apoi, de schimbare definitivă a comportamentului alimentar”, anunță Anca Alungulesei, terapeutul în nutriție care a integrat hipnoza în procesul complex de slăbire denumit Psiho-Dieta în care peste 2000 de persoane au obținut rezultate uimitoare în lupta cu kilogramele.

„Cu toții ne dorim rezultate rapide atunci când vine vorba despre greutate și totuși undeva ne blocăm. Și problema revine, pentru că, de fapt, fiecare dintre noi trăiește într-un TIPAR MENTAL al greutății și al comportamentului alimentar. În cadrul acestui Maraton explorăm și aprofundăm cei 3 piloni ai Psiho-Dietei – relația cu mâncarea, relația cu corpul, relația cu greutatea. Lucrăm aplicat, individual și în grup, pe fiecare pilon. Astfel, în doar 9 ore, fiecare participant va ajunge la propriile conștientizări profunde ale problemei greutății și apoi, aplicând principiile învățate în maraton, va începe să aibă rezultate rapide și sustenabile. Atât pe cântar cât și în comportamentul lor alimentar.”, explică Anca Alungulesei, hipnoterapeut în nutriție, cu o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentației sănătoase și a ghidajului spre succes în lupta cu kilogramele și cu obezitatea.

  • Anca Alungulesei organizează primul maraton de slăbit din PsihoDieta
Modifică setările cookies