Anca Dumitra, mai frumoasă ca niciodată, într-o fotografie de poveste


La cei 32 de ani pe care urmează să îi implinească la sfârșitul lunii august, Anca Dumitra e una din cele mai frumoase actrițe din România.


Fotografiile postate de ea pe Instagram au din ce în ce mai multe like-uri și comentarii apreciative, iar “Gianinuța” din Las Fierbinți pare că se face din zi în zi mai frumoasă. Ultima poză publicată de Anca o prezintă mai romantică și mai visătoare ca niciodată, într-o lumină de poveste. Alături de fotografie, postată de Sfânta Maria, Anca alătură și poezia lui Adrian Păunescu-„Câte vieți”:

"Totuşi,

Te-ai întrebat tu

Câte vieţi

Îmi mai trebuie

Ca să ţi se întâmple

Un miracol

Cum e acesta,

Să mai ajungi

Vreodată eroină,

În cărţi de poeme,

Lângă Euridice,

Lângă Laura,

Lângă Veronica?

Te-ai întrebat, Maria?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LF16 is coming????#madewithlove

O postare distribuită de Anka Dumitra (@ancadumitra) pe

Și alte fotografii de pe Instagram, postate de Anca, stârnesc același interes și comentarii apreciative. Una singură, în care Anca apare îmbrăcată într-o salopetă, are parte de un comentariu amuzant făcut chiar de Mihai Bobonete, colegul din serialul “Las Fierbinți":

“Pentru că nu răspunzi la telefon, să dea Domnu' să mănânci ceva cu sos roșu, să-ți pice din gură cum îi curgea ciorbița lu'Brigitte înapoi în farfurie, la Ferma Vedetelor și să îți păteze frumoasa șalopetă fix in dreptul rândunicii... Ca sa te arate lumea pe stradă cu deștiu’ și tu să te gândești că mai bine îmi raspundeai sau ma sunai înapoi!”

La comentariul ironic, Anca i-a răspuns amuzată, dar și puțin încurcată, că a uitat să sune înapoi și că își cere scuze pentru asta.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de Anka Dumitra (@ancadumitra) pe

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu special cu Anca Dumitra:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies