Anca Serea caută bonă. Ce calități trebuie să aibă femeia care vă avea grijă de copiii ei 7 zile din 7


Nu e ușor să ai grijă de 6 copii, iar Anca Serea știe cel mai bine! Vedeta, care in vară a adus pe lume încă o fetiță, începe să se resimță și recunoaște că are nevoie de ajutor. Anca este în căutarea unei bone care să lucreze 7 zile din 7, în special în weekend.


“Deși ador meseria de mamă, iată că sunt momente în care am cu adevărat nevoie de susținere din partea unei persoane din exterior. Căutam o bonă care să stea cu familia noastră în fiecare zi, în special în weekend”, a scris Anca Serea pe voios.ro. 

“Cei care mă cunosc știu că nu îmi place să mă plâng, dar vin momente în care efectiv sunt copleșită. Este într-adevăr minunat să ai în viață șase mici minuni, însă nu neg faptul că nu este deloc ușor. Chiar dacă familia mea îmi este alături și mă susține necondiționat, am ajuns la concluzia că ne este necesară încă o mână de ajutor, respectiv din partea unei doamne care să stea cu cei mici”, a mai spus Anca Serea.

 

Vezi si: De abia a născut, dar Anca Serea se gândește deja la al șaptelea copil: “Visul nostru este să înfiem”

Vedeta a făcut o listă cu calitățile pe care viitoarea sa angajată trebuie să le aibă: să fie jucăușă, să fie o persoană activă, să fie responsabilă, de încredere, să aibă experiență, flexibilă, punctuală, să aibă răbdare, să fie sensibila, autoritară și tanace. 

“Poate par multe cerințe, dar este vorba despre copiii noștri, pe care nu îi putem lasă pe mâna oricui. În realitate, cred că sunt pur și simplu câteva calități specifice oricărui om bun, care iubește să lucreze cu cei mici”, spune Anca Sere ape blogul ei.

 

related posts

Modifică setările cookies