Anca Serea, certată de fani că a ieșit în parculețul din fața casei. Ce le-a răspuns vedeta


Să stai în autoizolare cu un copil nu e ușor… gândiți-vă însă cum este cu 6! Anca Serea face însă față cu succes provocărilor, chiar dacă nu îi mulțumește pe toți fanii ei cu deciziile pe care le ia.


Anca Serea și-a scos bebelusa la o gură de aer în parcuțetul pustiu din fața casei. Vedeta stă într-un cartier rezidențial, așa că s-a putut bucura de câteva momente de liniște și soare alaturi de micuța Leah. 

“Duminică: primul nostru șotron împreună!  Ps: Suntem în fata casei noastre, nu este nimeni altcineva :)!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Însă mica escapadă a vedetei nu fost văzută cu ochi buni de fanele acesteia, care i-au reproșat că a ieșit din casă și s-a expus în parculet.  Anca a încercat să le explice că nu era nimeni în parc, acestea au argumentat că noul coronavirus se poate lua de pe suprafețe, unde rezistă câteva ore.

Fanii i-au reproșat că este un exemplu negativ pentru românii care stau izolați în casă pentru a încetini răspândirea coronavirusului.

 

“Alții care respectă legea trebuie să aibă adeverință pentru a ieși din casă chiar 500 m pentru a cumpăra o pâine...regulile sunt reguli, dar nu pentru toți.. Oare interzisul ăsta de a ieși din casă chiar în fața casei, blocului nu este pentru toți? Întreb și eu, că atunci ies și eu mâine în gradina din fața blocului... că tot așa poate nu e nimeni și sunt în curtea din fața blocului de la mine și tot așa nu e nimeni...Frumos exemplu de vedetă!”, a comentat una dintre urmăritoarele ei.

“În general nu comentez instagramul, dar ce faci tu ești un exemplu prost pentru toți... Copiii mei stau închiși în casă de o lună de zile. Referitor ce s-a scris mai sus ca virusul se ia prin strănut etc, nu. Dragă, se ia de pe tot ce atingi. Citiți mai mult.. Și ăla este parc public, nu în curte”, i-a comentat altcineva.

“Cu toată simpatia, dar cu asta greșești grav, Anca! Cei 386k de oameni care te urmăresc au primit azi mesajul că tu ești afară în parc, în timp ce aveai toate armele să contribui și tu la a-i mobiliza să STEA ÎN CASĂ. Și în fața casei mele culmea este un parc, dar am preferat să-l privesc de la fereastră, pentru mine, pentru tine, pentru noi toți. Din păcate românii indolenți ca tine sunt mulți și asta ne vă prelungi și amplifica tot mai mult starea actuală. Păcat!”, este un alt comentariu.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 23

related posts

Modifică setările cookies