Anca Serea îndeamnă viitoarele mămici să nu ia în calcul cezariana: "Nu e cea mai bună alegere"


După cinci nașteri naturale, Anca Serea a adus pe lume cel de-al șaselea copil -  o fetiță pe nume Leah-Maria– prin cezariană. Deși totul a decurs bine în timpul intervenției, recuperarea a fost destul de dificilă pentru vedetă.


Anca Serea a făcut tot posibilul să nască natural și de data această, însă până la urma vedetă a fost supusă unei intervntii chrurgicale. Bebelusa se afla, inițial, în prezentație pelviană. Deși au reușit să o întoarcă, între timp aceasta s-a răsucit din nou în poziție transversa, așa că cezariana a fost singura cale. 

După experiența cezarienei, Anca Serea le îndeamnă pe toate viitoarele mămici să facă tot posibilul că să nască natural. Aceasa spune că nu a avut o recuperare tocmai ușoară și le roagă pe viitoarele mămici care vor să nască prin cezariana să nu o facă. 

 

Iată care este mesajul Ancai Serea:

“Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă! Sincer vă spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși aflată pe calmante, nu a fost una chiar excelenta, iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată, nemaiavand niciodată nici o alta intervenție... Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană: Vă IMPLOR să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai buna alegere (vă spune o mămică care a născut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)! Acum ajunși acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fară prea mult somn o noapte întreagă!”,  a scris Anca Serea pe pagina sa de Facebook.

 

FULLSCREEN
Anca Serea îndeamnă viitoarele mămici să nu ia în calcul cezariana: "Nu e cea mai bună alegere"
  • /

related posts